Povestea micutei Stefania, bolnavioara, cu o singura sansa de vindecare – o operatie de 20000 de euro, mi-a rupt inima. Dar campioana Andreea Raducan si vestea ei din partea spitalului Acibadem au adus la “Pretuieste viata” vestea ca micuta va fi operata gratuit la Istanbul. Abia astept sa o vad dansand pe Stefania!

Citeste mai mult ...

Dragi prieteni,

Suntem cetateni europeni si avem drepturi. V-ati intrebat vreodata care sunt drepturile voastre in calitate de consumatori de servicii bancare? De acum aveti la dispozitie un numar de telefon unic – 021.9615, la care puteti suna pentru sesizari in domeniul financiar-bancar. Numarul este cu tarif normal, este apelabil din toate retelele, iar informarea si consilierea se acorda cu titlu gratuit, precum si demersurile necesare in vederea Solutionarii Alternative a Disputelor pentru litigiile dintre consumatori si banci.

Proiectul este initiat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, sub egida Federatiei Asociatiilor de Consumatori, in parteneriat cu Banca Nationala a Romaniei.

Va puteti informa in privinta drepturilor voastre si accesand urmatorul link: http://o9atitudine.ro. Un gand bun!

Bucuria ne-a umplut si noua inimile in aceste zile printre copiii si mamele ce au trecut prin experiente grele si acum isi gasesc adapostul la Asociatia Diaconia, Centrul Maternal “Sfantul Andrei” sau la Centrul Maternal “Sfantul Mihail si Gavril” din Bucuresti. Am avut sansa de a le oferi  o donatie consistenta prin Fundatia Pretuieste Viata gratie oamenilor cu suflet mare de la Fundatia Pro Prietenia Arad.

Citeste mai mult ...

ghidul tanarului voluntarDragii mei, va recomand cu caldura "Ghidul tanarului voluntar", o publicatie adresata acelora dintre voi care nu au mai avut niciodata contact cu voluntariatul, dar care isi doresc sa patrunda in aceasta lume minunata si au nevoie de un impuls si de cateva informatii ajutatoare pentru a porni cu dreptul in aceasta directie.

Mai multe detalii despre aceasta publicatie gasiti accesand urmatorul link: www.facebook.com/ghidultanaruluivoluntar

Dragii mei, alaturi de inimoasa echipa de la Centrul Kinetobebe continuam sa aducem zambete pe chipul micutilor si speranta in sufletele parintilor si bunicilor greu incercati. David este unul dintre acesti copii deosebiti, cu multa ambitie si parinti luptatori! Nascut prematur la 37 de saptamani cu diagnosticul de tulburare globala a dezvoltarii prin suferinta perinatala, hipertonie a membrelor drepte in special si spasme infantile in antecedente, David trebuie sa faca in permanenta sedinte de kinetoterapie, dezvoltare personala si logopedie.

Citeste mai mult ...

Avalon Residence

Scoala Mamelor

Privește întâi copilul!

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii11.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
Unicef