Workshop Fundatia Pretuieste Viata

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Aprilie la  Workshop-ul cu tema: "SUNT MAMA: CUM GASESC ECHILIBRUL INTRE PROFESIE, FAMILIE SI DORINTELE PROPRII?" - Dialog cu mamele in cadrul Happy Baby Day, ce se va desfasura in data de 06 Aprilie in Bucuresti la Zorky’s Planet (locul de joaca) din AFI Palace Cotroceni, ora 11.00. Workshop-ul este moderat de Sandra Pralong, Doctor in Stiinte Politice, Consilier Fondul ONU pentru Populatie si Andreea Marin Banica.

Citeste mai mult ...

Workshop Fundatia Pretuieste Viata

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Martie la  Workshop-ul cu tema: "SUNT MAMA: CUM GASESC ECHILIBRUL INTRE PROFESIE, FAMILIE SI DORINTELE PROPRII", ce se va desfasura in data de 05 Aprilie in Cluj la Centrul Social al Fundatiei Estuar ora 17.30. Workshop-ul este moderat de Roxana Braga, expert in dezvoltare profesionala.

Citeste mai mult ...

Workshop Fundatia Pretuieste Viata

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Aprilie la  Workshop-ul cu tema: "SUNT MAMA: CUM GASESC ECHILIBRUL INTRE PROFESIE, FAMILIE SI DORINTELE PROPRII?", ce se va desfasura in data de 05 Aprilie in Bucuresti la adresa str. Ing. George Constantinescu nr. 2, etaj 1, sala Carol Davila, sector 2 (in spatele statiei de metrou Pipera, intrarea prin Bd. Dimitrie Pompei), ora 18.00. Workshop-ul este moderat de Sandra Pralong, Doctor in Stiinte Politice, Consilier Fondul ONU pentru Populatie si Andreea Marin Banica.

Citeste mai mult ...

Workshop Fundatia Pretuieste Viata

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Martie la  Workshop-ul cu tema: ”SUNT MAMA. AM NEVOIE SA-MI REGASESC ECHILIBRUL”, ce se va desfasura in data de 30 Martie in Valea Plopului - Prahova, ora 14.00. Workshop-ul este moderat de Anghel Mariana, psiholog si Urzeala Liliana, psihiatru.

Citeste mai mult ...

Workshop Fundatia Pretuieste Viata

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Martie la  Workshop-ul cu tema: "SUNT MAMA, AM NEVOIE SA-MI REGASESC ECHILIBRUL", ce se va desfasura in data de 25 Martie in Cluj la Centrul Social al Fundatiei Estuar. Workshop-ul este moderat de Dr. Roxana Bratu.

Citeste mai mult ...

Workshop Fundatia Pretuieste Viata

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Martie la  Workshop-ul cu tema: "SUNT MAMA: CUM IMPAC VIATA PROFESIONALA, CU VIATA FAMILIALA SI CU DORINTELE PROPRII?", ce se va desfasura in data de 21-22 Martie in Bucuresti la Centrul Social al Fundatiei Estuar. Workshop-ul este moderat de Roxana Braga, expert in dezvoltare profesionala.

Citeste mai mult ...

Workshop Fundatia Pretuieste Viata

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Martie la  Workshop-ul cu tema: "O MAMA SANATOASA, UN COPIL SANATOS", ce se va desfasura in data de 18 Martie in Cluj la Centrul Social al Fundatiei Estuar. Workshop-ul este moderat de Dr. Roxana Bratu.

Citeste mai mult ...

Workshop Fundatia Pretuieste Viata

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Martie la  Workshop-ul cu tema: "SUNT MAMA: CUM IMPAC VIATA PROFESIONALA, CU VIATA FAMILIALA SI CU DORINTELE PROPRII?", ce se va desfasura in data de 10 Martie in Cluj la Centrul Social al Fundatiei Estuar. Workshop-ul este moderat de Roxana Braga, expert in dezvoltare profesionala si Andreea Marin Banica.

Citeste mai mult ...

Workshop Fundatia Pretuieste Viata

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Martie la  Workshop-ul cu tema: "ADOLESCENTA UNUI TARAM NECUNOSCUT", ce se va desfasura in data de 10 Martie in Bucuresti la Centrul Social al Fundatiei Estuar. Workshop-ul este moderat de Adrian Socol, psiholog si Valentin Multescu, psiholog.

Citeste mai mult ...

Workshop Fundatia Pretuieste Viata

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Martie la Workshop-ul cu tema: ”CARIERA”, ce se va desfasura in data de  9 Martie in Ploiesti la Centrul Social al Fundatiei Estuar. Workshop-ul este moderat de Roxana Braga, expert in dezvoltare profesionala.

 

Citeste mai mult ...

Workshop Fundatia Pretuieste Viata

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Februarie la  Workshop-urile cu tema: ”CUM SA FIU O MAMA SI O PRIETENA BUNA PENTRU COPILUL MEU?”, ce se va desfasura in  data de 28 Februarie ora 17.30 in Bucuresti la Centrul Social al Fundatiei Estuar. Workshop-ul este moderat la Bucuresti de Valentin Multescu, psiholog si Adrian Socol, psiholog.

Citeste mai mult ...

Workshop Fundatia Pretuieste Viata

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Februarie la  Workshop-urile cu tema: ”CUM SA FIU O MAMA SI O PRIETENA BUNA PENTRU COPILUL MEU?”, ce se va desfasura in Ploiesti in data de 24 februarie ora 15 la Hotel Central si in data de 28 Februarie ora 17.30 in Bucuresti la Centrul Social al Fundatiei Estuar. Workshop-urile sunt moderate la Ploiesti de Valentin Multescu, psiholog si Roxana Bratu, medic specialist medicina de familie si la Bucuresti de Valentin Multescu, psiholog si Adrian Socol, psiholog.

 

Citeste mai mult ...

Workshop Fundatia Pretuieste Viata

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Ianuarie la  Workshop-urile:

CENTRE DATA EXPERT TEMA
BUCURESTI 27 ianuarie ora 18.00

INTRODUCERE FACUTA DE MANAGERUL
PROIECTULUI SCOALA MAMELOR – ANDREEA MARIN BANICA
PSIHOLOG- PSIHOTERAPEUT EXPERT IN LUCRUL
CU COPII CU AUTISM Carmen Toader ( invitat )
PSIHOLOG Valentin Multescu
PSIHOLOG Adrian Socol

“Eu in relatie cu copilul meu autist ”

PLOIESTI 26 ianuarie ora 14.00

PSIHOLOG  Liliana Urzeala, PSIHIATRU  Mariana Anghel

Cum sa comunic cu copilul meu?

CLUJ 28 ianuarie ora 14.00

Jurist Monica Hanganu ( invitat )
Psihiatru Camelia Deac
Psiholog Adelina Muresean

"Sunt mama! Ce drepturi am si cum pot beneficia de ele?"

Evenimentele au loc in cadrul proiectului „ MOM UP - Retea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate in situatii dificile de viata”

Workshop-urile sunt gratuite. Beneficiarele trebuie sa fie mame si sa se  prezinte la workshop avand urmatoarele acte: copie dupa Cartea de Identitate, copie dupa Certificatul de Nastere al copilului (dovada ca sunteti mama). Inscrierile  pentru Bucuresti se fac la numarul de telefon 021 411 0885 sau la  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ,  in limita locurilor disponibile. Persoana de contact Popescu Claudia.

Citeste mai mult ...

Workshop Fundatia Pretuieste Viata

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Februarie la  Workshop-ul cu tema: "SUNT MAMA: CUM IMPAC VIATA PROFESIONALA, CU VIATA FAMILIALA SI CU DORINTELE PROPRII?", ce se va desfasura in Zalau in data de 18 februarie ora 18 la Casa de Cultura a Sindicatelor si in data de 21 Februarie ora 18.00 in Cluj Napoca in Sala mare a Primariei din Cluj.

Citeste mai mult ...

LANSAREA PROIECTULUI “MOM UP - Retea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate in situatii dificile de viata”
CONTRACT DE FINANTARE POSDRU/97/6.3/S/63658

Fundatia „Pretuieste Viata” in parteneriat cu Fundatia Estuar, Asociatia Telefonul Copilului si JOL-LET Foundation, anunta lansarea oficiala a proiectului “MOM UP - Retea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate in situatii dificile de viata, contract de finantare POSDRU/97/6.3/S/63658 –Proiect co-finantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 - Investeste în oameni !

 

Citeste mai mult ...

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii4.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=