Fundatia Pretuieste Viata
Moderator eveniment, Andreea Marin Banica, Manager Proiect, Fundatia Pretuieste Viata

Invitat special Andreea Paul Vass, Lector universitar, Dr. Facultatea de Relatii Economice Internationale, Academia de Studii Economice Bucuresti

INVITATIE DE PARTICIPARE LA WORKSHOP


Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Februarie la  Workshop-ul cu tema: "SUNT MAMA: CUM IMPAC VIATA PROFESIONALA, CU VIATA FAMILIALA SI CU DORINTELE PROPRII?", ce se va desfasura in Zalau in data de 18 februarie ora 18 la Casa de Cultura a Sindicatelor si in data de 21 Februarie ora 18.00 in Cluj Napoca in Sala mare a Primariei din Cluj.

Evenimentele au loc in cadrul proiectului „MOM UP - Retea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate in situatii dificile de viata” .

Workshop-ul este gratuit, iar inscrierile pentru Cluj se fac la tel 0364101097. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Persoana de contact Maria Chindris.

Va multumesc si va asteptam cu mare, mare drag.
Andreea Marin Banica
Manager de Proiect

Fundatia Pretuieste Viata

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Februarie la  Workshop-ul cu tema: ” SUNT MAMA: CUM IMPAC VIATA PROFESIONALA, CU VIATA FAMILIALA SI CU DORINTELE PROPRII?"”, ce se va desfasura in Zalau in data de 18 februarie ora 18 la Casa de Cultura a Sindicatelor si in data de 21 Februarie ora 18.00 in Cluj Napoca in Sala mare a Primariei din Cluj.

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii11.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=