Fundatia Pretuieste Viata

Investeste în oameni !
Proiect co-finantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul
Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Numarul de identificare al contractului: POSDRU/97/6.3/S/63658
Titlul proiectului: „ MOM UP - Retea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate in situatii dificile de viata”

INVITATIE DE PARTICIPARE LA WORKSHOP

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Martie la  Workshop-ul cu tema: "SUNT MAMA: CUM IMPAC VIATA PROFESIONALA, CU VIATA FAMILIALA SI CU DORINTELE PROPRII?", ce se va desfasura in Bucuresti la Centrul Social al Fundatiei Estuar. Workshop-ul este moderat de Roxana Braga, expert in dezvoltare profesionala.

Evenimentul are loc in cadrul proiectului „MOM UP - Retea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate in situatii dificile de viata”.

Workshop-ul este gratuit, inscrierile se fac la tel. 0214110885 sau la email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it persoana de contact Claudia Popescu. Beneficiarele trebuie sa fie mame si sa se  prezinte la workshop avand urmatoarele acte: copie dupa Cartea de Identitate, copie dupa Certificatul de Nastere al copilului (dovada ca sunteti mama).

Pentru orice alte informatii despre evenimentele din proiectul nostru (ora, adresa locatie etc), va rugam sunati la numarul de telefon: (031)4171890, sau vizitati site-ul Scoala Mamelor .

Va multumesc si va asteptam cu mare, mare drag.
Andreea Marin Banica
Manager de Proiect

Fundatia Pretuieste Viata

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii9.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=