Fundatia Pretuieste Viata

Investeste în oameni !
Proiect co-finantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul
Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Numarul de identificare al contractului: POSDRU/97/6.3/S/63658
Titlul proiectului: „ MOM UP - Retea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate in situatii dificile de viata”

INVITATIE DE PARTICIPARE LA WORKSHOP

Fundatia Pretuieste Viata alaturi de Fundatia Estuar va invita sa luati parte in luna Mai la  Workshop-ul cu tema: "SUNT MAMA: CUM IMPAC VIATA PROFESIONALA, CU VIATA FAMILIALA SI CU DORINTELE PROPRII?", ce se va desfasura in Cluj la Casa de Cultura a Studentilor, 26 Mai 18.00. Workshop-ul este moderat de Andreea Marin Banica si Adelina Muresan, psiholog.

Evenimentul are loc in cadrul proiectului „MOM UP - Retea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate in situatii dificile de viata”.

Workshop-ul este gratuit iar inscrierile se fac la tel. 0364101097 sau la email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it persoana de contact Evelin Kulcsar. Beneficiarele trebuie sa fie mame si sa se  prezinte la workshop avand urmatoarele acte: copie dupa Cartea de Identitate, copie dupa Certificatul de Nastere al copilului (dovada ca sunteti mama).

Pentru orice alte informatii despre evenimentele din proiectul nostru (ora, adresa locatie etc), va rugam sunati la numarul de telefon: (031)4171890 begin_of_the_skype_highlighting            (031)4171890      end_of_the_skype_highlighting, sau vizitati site-ul Scoala Mamelor .

Va multumesc si va asteptam cu mare, mare drag.
Andreea Marin Banica
Manager de Proiect

Fundatia Pretuieste Viata

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii4.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=