Andreea Marin Banica - Fundatia Pretuieste Viata implineste 1 an

 

Dragi mamici, parteneri, colegi, sustinatori ai echipei Scoala Mamelor,
31 octombrie 2011 a insemnat sarbatoarea noastra de 1 an pentru Scoala Mamelor. Mi-ar fi placut sa fim cu toatele impreuna, doar ca voi sunteti ... peste 130.000. Ne-am gandit la voi cu drag cand am suflat in lumanarea de pe tort si promitem sa continuam cu tot ce depinde de noi pentru a va oferi sprijinul care ne sta in putere. La multi ani, dragele noastre mamici, multumim dragi prieteni ce ne-ati fost aproape!
Fundatia mea nu se numeste intamplator Pretuieste Viata. E visul meu de a sprijini fiecare romanca sa traiasca o viata demna, de calitate,  sa indrazneasca sa isi cunoasca drepturile, pentru a sti pe ce cale poate totusi sa mearga chiar si atunci cand totul pare fara speranta.

 

Fundatia Pretuieste ViataAm pus deja prima caramida la fundatia acestui vis.La un an de zile de la lansarea oficiala a proiectului „MOM UP - Retea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate in situatii dificile de viata” (sau Scoala Mamelor), pot spune ca am facut un pas important alaturi de oamenii sufletisti din echipa Scoala Mamelor pentru a ajuta mamicile, a le sprijini in momentele lor grele, a le consilia in clipe de indecizie sau dezechilibru, a le pregati profesional sau a le indruma la nevoie. Scoala Mamelor a devenit, gratie unei idei indraznete, unor oameni buni ca painea calda si multumita cofinantatorului nostru, Fondul Social European, un punct de referinta pentru aproximativ 5.000 de mame care s-au intalnit direct cu noi, membrii echipei Scoala Mamelor, in orasele sau comunele lor, prin intermediul cursurilor noastre de formare profesionala sau al dezbaterilor gratuite organizate la ele acasa, iar aproximativ 130.000 mame, majoritatea din Romania dar si provenind din diaspora, din alte 96 de tari ale lumii, ne-au cunoscut si au intrat in familia noastra pe site-ul www.scoalamamelor.ro  sau ne-au contactat la numarul de telefon 116 111 gratuit pentru mame in retelele Romtelecom si Cosmote prin partenerul nostru, Asociatia Telefonul Copilului. Peste 550 de mame au mers deja la consiliere psihologica si psihiatrica gratuit in centrele partenerului nostru, Fundatia Estuar, din Bucuresti, Ploiesti si Cluj. Si povestea continua.

 


Fundatia Pretuieste ViataAm incheiat sarbatoarea din 31 octombrie cu un moment extrem de emotionant: copilul Mirel A., suferind de o boala la inimioara, va fi operat gratuit in strainatate la interventia Fundatiei Pretuieste Viata. Diagnosticul sau e unul complex, viata sa depinde de aceasta interventie chirurgicala, iar situatia financiara a parintilor nu le permite efectuarea operatiei, pe cont propriu.

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii11.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=