Dragii mei,
Seara de 7 martie a fost una cu totul speciala in clubul Princess din Bucuresti. Impreuna cu cei mai cunoscuti si in voga artisti ai momentului din Romania am reusit sa umplem ochi Clubul Princess din Regie pentru un eveniment caritabil unic, ce a avut ca scop ajutorarea a 4 copii ce locuiesc la margine de Bucuresti.
 

Connect-R, Elena Gheorghe, Deepcentral, Corina, DJ Sava, Nick Kamarera & Alinka, Andreea Antonescu, Catalin Josan, Dragos Chircu, Andrei Leonte si Stefan Stan – cu totii au pus umarul la acest eveniment caritabil, au cantat pro bono, au incins atmosfera in clubul Princess si, pentru prima data in istorie, s-au intalnit pe aceeasi scena cei doi castigatori ai celor doua concursuri nationale ce au isterizat intreaga Romanie: Andrei Leonte – castigator X Factor si Stefan Stan – castigator Vocea Romaniei. 

Cu ajutorul lor, am reusit sa strangem suma de aproximativ 3.500 de euro. In plus, copiii vor merge la vara in prima lor vacanta la mare multumita donatiei facute de Comisia de Invatamant, Cultura, Culte si Sport a Consiliului General al Municipiului Bucuresti si de Centrul de Proiecte Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret al Primariei Municipiului Bucuresti, reprezentate la eveniment de Dna. Mariana Chiris, Consilier General, si Dragos Morman din partea Primariei Municipiului Bucuresti.

Multumesc tuturor artistilor care au raspuns invitatiei noastre si au cantat pro bono, multumesc Primariei Municipiului Bucuresti pentru donatia care le va oferi micutilor niste clipe de neuitat la care puteau doar visa! De asemenea, multumesc pentru sprijin Princess Club, caselor de productie Rotton si Universal Music si, nu in ultimul rand, domnului Emil Burloi!


Povestea copiilor:
Alina, Nicoleta, Alexandra si Ionut sunt 4 frati maturizati timpuriu, incercati din greu de viata. Locuiesc intr-o casuta imbatranita si cu conditii modeste, intr-o localitate de langa Bucuresti. Mezina familiei are 5 ani, iar sora cea mai mare are 14 ani. Mama lor a murit cu 4 ani in urma, cand cea mai mica dintre fetite avea putin peste varsta primilor pasi, tatal lor le-a parasit si si-a refacut viata alaturi de altcineva, iar copiii au ramas in grija bunicului lor in varsta de 85 de ani. De aceea, fata cea mare ajuta foarte mult la treburile casei, are grija atat cat poate de surorile si fratele ei, le duce pe cele mici la scoala, respectiv gradinita si le asteapta la terminarea orelor, se ocupa de treburi gospodaresti, dar si de bunicul bolnav. In ciuda tuturor greutatilor si a conditiilor grele de trai, copiii nu au renuntat la scoala, ba chiar au rezultate foarte bune. Vecinii si colegii ii mai ajuta cu rechizite si cele necesare pentru scoala si doar cu bunavointa si ajutorul lor pot razbate de la o luna la alta.

Un gand bun,
Andreea

Club Princess

Artistii sustin copiii defavorizati

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii5.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=