Incepem cu o veste buna, pentru a va anunta, in final, o alta la fel de buna. Iata-le:

Noaptea de 28 martie a fost una incendiara in Clubul Princess din Regie. Andreea Marin Banica a fost gazda unui spectacol extraordinar, prin intermediul caruia un grup de copii dintr-o scoala aflata la 35 km de Bucuresti vor fi ajutati sa intemeieze in scoala lor mult-asteptata biblioteca. Peste 40 de designeri binecunoscuti si vedete din televiziuni precum Acasa TV, Kanal D, Antena 1, TVR, dar si din muzica si-au dat mana pentru a-i sprijini pe micuti sa aiba biblioteca pe care o merita, pentru ca ei au rezultate la olimpiade, desi nu au posibilitati financiare si traiesc rudimentar. Designerii au creat tinute speciale pentru acest eveniment si le vor dona Fundatiei Pretuieste Viata pentru a fi valorificate in scop caritabil, iar vedetele le-au prezentat pe scena clubului Princess. Fundatia Pretuieste Viata, a carui Presedinte este Andreea Marin Banica a hotarat sa dea unda verde inceperii constructiei bibliotecii pe propriile fonduri, urmand ca banii sa fie recuperati ulterior din vanzarea tinutelor.

Catalin Botezatu, Stephan Pelger, Mihaela Drafta, Liza Panait, Mihai Albu si Norina Stoica, Rhea Costa, Malvensky Charms, Style Detector, Buy Me, Ana Radu, Stefania Caragea, Mirela Stelea, Laura Lazar, Silvia Serban, Roxana Butnaru, Alberta David, Andra Turcanu (Loulou Boutique), precum si Simona Patruleasa, Malvina Cservenschi si Crina Savu, Nicoleta si Iuliana Luciu, Elena Gheorghe, Andreea Balan, Ellie White, Geanina Varga, Daiana Anghel, Crina Abrudan, Madalina Draghici, Gina Pistol, Oana Ionita, Alexandra Usurelu, Andreea Mantea – cu totii au fost alaturi de Andreea, pro bono, in acest eveniment caritabil inedit.
Seara a fost completata de doua recitaluri de exceptie sustinute de Andra si Vunk & Alexandra Usurelu.

Cu ajutorul lor, copiii dintr-o scoala aflata la 35 km de Bucuresti vor avea in curand prima lor biblioteca, pe care si-o doresc atat de mult. In plus, 25 de locuri in tabara la Neptun pentru vara acestui an pentru cei mai buni elevi ai scolii (cazare si 3 mese/ zi gratuite) au fost oferite de Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret al Primariei Municipiului Bucuresti si Comisia pentru Invatamant, Cultura, Culte si Sport din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, reprezentate la eveniment de Dna. Mariana Chiris, Consilier General, si Dragos Morman din partea Primariei Municipiului Bucuresti.

Multumim tuturor designerilor, vedetelor, artistilor care au raspuns invitatiei noastre, multumim Primariei Municipiului Bucuresti pentru donatia care le va oferi micutilor niste clipe de neuitat, Clubului Princess din Regie, cotidianului Libertatea!

Asa cum va spuneam in primele randuri, seria evenimentelor inedite organizate de Andreea Marin continua de data aceasta alaturi de Stefan Banica Jr., Dan Bittman, Paula Seling, Nico, Nicola, Gabriel Cotabita, Trupa Jukebox, vedeti in cele ce urmeaza invitatia la un nou eveniment organizat saptamana viitoare, pe data de 4 aprilie, in Club Tribute din Capitala.

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii8.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=