Dragi mamici,

Incepand de astazi, veti putea vedea pe prima pagina a site-ului www.scoalamamelor.ro, la butonul Video, un nou interviu interesant si emotionant pe care l-am realizat impreuna cu Raluca Chisu, Managerul Centrului Kinetobebe. Veti afla ca in Bucuresti exista un loc minunat in care copiii vostri, alaturi de voi, pot invata cum sa se dezvolte sanatos, Kinetobebe (Bebe Gym & Bebe Yoga) fiind singurul centru de gimnastica din Romania care abordeaza metoda americana de dezvoltare armonioasa a bebelusilor. Cum s-a nascut acest centru din sentimentele, dragostea si atentia fata de ingerasii din vietile noastre, dar mai cu seama cum va poate fi de ajutor Kinetobebe si voua, ca parinti, precum si copiilor care au depasit varsta primilor pasi sau celor cu grave probleme de sanatate, aflati urmarind interviul de pe www.scoalamamelor.ro. Mi-am propus sa promovez aici astfel de initiative demne de a primi o recomandare serioasa, pentru ca de multe ori ideile bune nu reusesc sa strabata in lumea in care traim sau sa se sustina pe termen lung, ci doar cu ajutorul nostru ele pot inflori. De aceea ma adresez si colegilor din mass-media: orice mentiune a unei idei benefice pe care o faceti, aducand la cunostinta publicului larg existenta acesteia, ne ajuta ca si comunitate sa facem pasi inainte. Traim vremuri dificile si mi-a fost dat sa cunosc multe persoane generoase, care au luptat sa puna in practica idei in sprijinul celor din jur si care cu greu le pot sustine (din lipsa de fonduri, pentru ca sunt coplesiti de obligatii de ordin administrativ, pentru ca nu au posibilitatea de a-si promova cum se cuvine ideile. Va dau doar un exemplu: Fundatia Nane pentru Copii cu Dizabilitati, instituita de o mamica a carei fetita are o dizabilitate si care s-a luptat cu sistemul si cu greutatile pentru a face un centru care a reusit sa ajute multi alti copii cu probleme mari de sanatate. Si totusi, mamica avocat nu mai reuseste sa faca fata cheltuielilor si toti parintii si copiii care au primit ajutorul ei si al specialistilor atata timp vor ramane „in aer", pentru ca sunt in pragul evacuarii. Fac un apel catre voi, colegii din mass-media, sa luati in vizor acest caz, care e mult mai impresionant decat ceea ce pot spune acum, in cateva cuvinte.

Intorcandu-ma la subiectul de azi, dupa ce veti urmari interviul pe Scoala Mamelor veti putea avea si una dintre urmatoarele oportunitati: puteti beneficia de abonamente gratuite de kinetoterapie pentru copiii vostri oferite de catre Centrul Kinetobebe prin colaborarea cu Scoala Mamelor. Iata pasii pe care trebuie sa-i urmati:

- va rugam sa sunati la tel 0727988679 pentru programari. Abonamentele se acorda in ordinea in care a fost contactat Centrul, pe principiul „primul venit, primul servit", pentru ca suntem constienti ca nevoia este mult mai mare decat ceea ce putem oferi in acest moment, gratuit;

- pentru ca aceste vouchere sunt dedicate familiilor cu un venit mic pana la mediu pe economie si sunt menite a ajuta in special in tratamentul copiilor cu handicap intre 0 si 14 ani (acestia vor avea prioritate), inscrierea va putea fi considerata completa dupa trimiterea urmatoarelor acte la adresa de mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it :

a) copie de pe buletinul Dvs., ca parinte
b) o dovada a venitului lunar (adeverinta de la angajator sau un document de la Administratia Financiara care sa ateste venitul lunar / familie)
c) copie dupa certificatul de nastere a copilului
d) copie dupa biletul de trimitere de la medic pentru kinetoterapie

-inscrierile pentru sedintele gratuite se vor face in ultimile 5 zile ale lunii pentru sedintele din luna urmatoare. Voucherele se acorda in ordinea inscrierilor telefonice, care sunt considerate valide dupa trimiterea tuturor actelor specificate mai sus. Voucherele se acorda de maximum doua ori/an pentru acelasi copil, pentru a oferi sansa gratuitatii pentru cat mai multe familii care au aceasta nevoie.

Gratuitatile sunt urmatoarele:
- 5 abonamente  (10 sedinte a 40 minunte) gratuite de kinetoterapie pentru copii care au nevoie de  o terapie specializata
- 10 abonamente (5 sedinte a 40 minute) gratuite de Baby GYM pentru bebelusi cu varsta intre 0-12 luni. Gimnastica pentru dezvoltare armonioasa a bebelusului sanatos.
- 10 abonamente (5 sedinte a 40 minute) gratuite de Junior GYM pentru copii cu varsta intre 2 -4 ani. Gimnastica pentru dezvoltare armonioasa a copilului sanatos.

- 10 abonamente (10 sedinte a 40 minute) gratuite de AEROBIC RITMAT PENTRU COPII  cu varsta intre 6 - 12 ani. Gimnastica aerobica ritmata pentru copii cu obiective in  dezvoltarea motorie corecta, pozitie si miscare ritmica.

Un gand bun,
Andreea Marin Banica

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii1.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=