Momente calde si emotionante astazi, 27 septembrie cand am inaugurat noul sediu al Fundatiei Pretuieste Viata, cu sprijinul Ozone Homes, promotorul constructiilor ECO in Romania (afla mai multe pe www.scoalamamelor.ro ). Am vrut cu aceasta ocazie sa dam si un semnal in mediul ONG: puteti avea un sediu durabil sau centre pentru beneficiarii vostri in case ecologice, care inseamna si avantaje functionale, si grija fata de mediu, dar si costuri de intretinere mult mai mici. In aceste vremuri dificile, orice banut pe care il putem economisi, indreptandu-l astfel catre cauzele pentru care luptam, conteaza. Prieteni vechi si noi, colaboratori, colegi din mass-media care duc mesaje constructive mai departe catre publicul larg, cu totii ne-au fost aproape astazi, cand am sarbatorit si 4 ani de existenta a echipei Pretuieste Viata.

A fost ocazia perfecta sa dam o veste buna: Alexandra Dinu a devenit Ambasador al Fundatiei Pretuieste Viata pentru prima noastra campanie internationala dedicata mamelor care isi cresc singure copiii. Motivele fac parte dintr-o paleta larga: de la experienta dura pe care au trait-o acasa din pricina violentei domestice, pana la greutati financiare sau legate de sanatate care au condus la aceeasi concluzie. Alexandra Dinu este o actrita de succes, a trecut prin aceasta experienta si o cunoaste nemijlocit, isi doreste cu tot sufletul sa dea mai departe in acest moment fast al vietii sale si este persoana pe care o consider potrivita pentru a-i preda stafeta faptelor bune intr-o campanie care se adreseaza nu doar mamelor romance de la noi de acasa, ci si celor din diaspora. In acest moment, proiectul Scoala Mamelor este urmarit de catre mame din peste 100 de tari ale lumii. Interactiunea noastra cu ele prin intermediul site-ului Scoala Mamelor ne-a facut sa ne gandim la o campanie internationala. Lansarea acesteia peste hotare va avea loc la Roma, in curand

Ne-am delectat cu mancaruri bune gatite in familie (sora si cumnatul meu au fost responsabili cu deliciile culinare pe care le gasiti zi de zi la Trattoria Sale e Pepe, Bd. Ferdinand, Nr. 73) si cu un tort - o bunatate! - pentru care multumim cofetariei Caramel. Iar doamnele si domnisoarele au fost primite de make-up artistul Raluca Luca si de hairstylistii salonului Haze Haircutters din Dorobanti, care ne-au facut pe toate sa ne simtim frumoase si iubite in mod special in aceasta zi. Echipa Pretuieste Viata a fost azi o echipa de furnicute care au robotit din zori pina in seara, multumesc fiecaruia precum si voluntarilor nostri, dar si celor cu care lucram in proiectele noastre  si au pus umarul ca in aceasta zi fiecare invitat sa aiba parte si de cadouri: Unicef, Avon, UniCredit Tiriac Bank, Business Woman, VIVA, Agentia de Presa Mondena, Doctorului Sorin Nae, Reteaua de spitale ACIBADEM, Fundatia Estuar.

Vezi imagini in Galeria Foto. Credit foto Catalin Marinescu.

Un gand bun,
Andreea

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii5.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=