Dragii mei,

Acum un an de zile sarbatoream un an de scoala mamelor si reuseam sa salvam doua vieti cu ajutorul medicilor de la Acibadem Hospitals Group, care si-au dedicat o zi pentru consultatii gratuite la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Marie Curie" . Astfel, la implinirea unui an de scoala mamelor, 22 de copii ale caror cazuri grave de spasticitate (paralizii cerebrale care duc la probleme motorii ce le afecteaza dramatic modul de a trai) au avut parte de consultatii cu medicii emeriti de la Acibadem pentru care parintii lor nu au fost nevoiti sa plateasca nimic. Prima viata salvata a fost a lui Denis L, unul dintre cazurile dificile, caruia i-a fost oferita sansa operatiei. Puteti sa vedeti la acest link http://www.pretuiesteviata.org/media/galerie-video/viewvideo/93/pretuieste-viata/o-noua-viata-pentru-mirel.html cum i-a fost schimbata viata, fara nici un cost din partea mamicii care il crestea singura si care nu si-ar fi permis acest efort financiar niciodata. Cea de-a doua viata salvata a fost a lui Mirel A., in varsta de 5 anisori, cu inima grav afectata de boala, suferind de o patologie cardiaca congenitala complexa. Baietelul a fost operat gratuit la Acibadem Istanbul, de aceasta operatie depinzand viata sa. Urmariti povestea sa la acest link: http://www.pretuiesteviata.org/media/galerie-video/viewvideo/92/pretuieste-viata/o-noua-viata-pentru-denis.html

Acesta a fost doar inceputul … seria vindecarilor prin interventii performante a continuat si iata ca o alta fetita scrie pe blogul deschis de parintii ei despre aceasta experienta a insanatosirii http://ancutaciorcan.wordpress.com/. Cititi povestea micutei si dati-o mai departe ca o solutie pentru cei care nu au informatia si ar avea nevoie de ea, astfel puneti si voi umarul la salvarea altor vieti.  Fireste ca nu putem abuza de generozitatea medicilor care ne-au acordat deja multe gratuitati pentru pacientii romani la cererea Fundatiei Pretuieste Viata, dar cert este ca o ora distanta de Romania exista solutii medicale de ultima ora si de multe ori acestea sunt la preturi mult mai bune decat la spitalelel de acelasi nivel din occident.

Inchei prin cateva vorbe pe care le adresez micutei Ancuta, despre care va povesteam mai sus: Draga mea Ancuta, sunt tare mandra de tine si de reusita ta, iar zambetul tau si al copiilor ca tine sunt cele mai pretioase cadouri pentru mine! Sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Cu drag,

Andreea

 

Am salvat 2 vieti cu ajutorul medicilor de la Acibadem Hospitals Group

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii6.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=