Dragii mei, port de cateva zile o bratara simbol pe care nu o vad ca pe o simpla bijuterie, pentru ca are un dar: iti da sentimentul ca esti unul dintre acei oameni carora le pasa de ceilalti si fac ceva concret pentru a-i ajuta. Odata ce ai achizitionat-o, ai multumirea ca ai investit intr-o cauza buna, pentru ca stii ca 70% din pretul platit merge catre oamenii a caror viata este grav afectata de HIV/SIDA si familiile lor, iar restul catre cei sarmani care au astfel sansa unui salariu din care pot trai, pentru ca lucreaza in fabrica din Africa de Sud unde aceste bratari sunt produse. Dincolo de vorbe , faptele ne definesc. Sta in puterea fiecaruia dintre noi sa aleaga o cauza in care crede si sa puna umarul, sa intinda o mana acolo unde este nevoie de sprijin, pentru ca doar astfel putem lasa ceva in urma. De aceasta data, cauza m-a ales pe mine si ma bucur ca s-a intamplat asa.

Sunt onorata sa fiu Ambasador al Asociatiei umanitare "Nelson Mandela 466-64 Bangles Romania", parte a unei organizatii de prestigiu care lupta la nivel mondial pentru aceasta cauza, iar mesajul campaniei este de asemenea promovat in Romania de catre Ambasadorii din alte domenii carora le port respectul meu: Raed Arafat, Adina Buzatu, Florin Piersic, Zoli Toth, Radu Florescu, Laura Coroianu si Country Managerul asociatiei in Romania, Morten Reimers Orskov. Printre Ambasadorii cauzei la nivel international se numara personalitati precum: Bono (U2), Morgan Freeman, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Whoopi Goldberg, Lionel Richie...

Dar care e semnificatia numarului inscriptionat pe bratara? 466-64 este numarul de identificare al prizonierului de odinioara Nelson Mandela, incarcerat in urma condamnarii la inchisoare pe viata pentru activismul sau anti-apartheid. Numarul e menit sa ne aduca aminte de sacrificiile pe care acest om a decis sa si le asume luptand pentru crezul sau, pentru drepturile omului grav incalcate la acea vreme in tara sa. Nelson Mandela a stat dupa gratii 27 de ani si a devenit un simbol al luptei pentru drepturile omului si un om respectat la nivel mondial. El a primit in 1993 Premiul Nobel pentru Pace si a fost primul presedinte de culoare ales prin vot universal in Africa de Sud.

Daca iti doresti sa pui si tu umarul, poarta bratara si alatura-te noua. O poti gasi in magazinele Trends by Adina Buzatu , pe Calea Victoriei 83-85 sau in Mall Baneasa. Alege-ti modelul, materialul preferat din care e confectionata bratara, mie de pilda mi-a placut mai mult cea din argint. Cauta pe internet cat mai multe informatii despre aceasta cauza si vei intelege de ce merita sa iti pese.

Mai multe detalii gasiti si pe pagina de facebook a Asociatiei umanitare „Nelson Mandela 466-64 Bangles Romania” la urmatorul link: https://www.facebook.com/46664BanglesRomania

A-Frame Stand Large

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii10.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=