Dragii mei, 

Gala Culturala Romano-Turca se organizeaza in acest an in doua orase: Bucuresti si Constanta, pe 20 martie , respectiv 23 martie. Cel mai amplu eveniment multicultural din Romania e organizat fara intrerupere din 2008 pana in prezent.

Gala Culturala Romano-Turca debuteaza si anul acesta cu o ampla campanie de promovare desfasurata sub motto-ul “Cuvinte diferite, aceleasi simtaminte”, pentru a sublinia legatura dintre cele doua culturi si faptul ca indiferent de limba pe care o vorbesc, oamenii sunt uniti de aceleasi valori culturale.

Gala Romano-Turca de anul acesta va fi organizata de Lumina Instituţii de Învătământ in Bucuresti pe 20 martie (Sala Palatului) si la Constanta pe 23 martie. voi fi gazda alaturi de prezentatorul turc binecunoscut in tara sa, Kemal Ayyildiz. Biletele sunt puse in vanzare pe eventim.ro, la: http://www.eventim.ro/ro/bilete/gala-culturala-romano-turca-bucuresti-sala-palatului-507764/performance.html .
Este un eveniment impresionant, emotia pe care sunt in stare sa o aduca pe scena sute de copii deveniti adevarati artisti, disciplina lor in culise si dedicatia dascalilor arata cat de mult se poate obtine cu pricepere , intr-un sistem educational bine organizat, precum este cel al institutiilor Lumina.

Gala Romano-Turca reprezinta faza nationala a Olimpiadei de limba turca, finalele nationale se desfasoara concomitent in 135 de tari ale lumii, iar Olimpiada desfasurata la Istanbul aduce impreuna peste 100.000 de oameni pe un stadion pe arena caruia are loc un spectacol extraordinar, cu o investitie artistica si tehnica impresionanta.

Editia din acest an este organizata cu sprijinul: Ministerul pentru IMM-uri, Turism si Mediul Afacerilor, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Primaria Sectorului 2, Palatul National al Copiilor, Asociatia de Prietenie Romano-Turca, RODIAP Romanian Dialog Platform, Universitatea Europei de Sud-Est Lumina si Fundatia Lumina Institutii de Invatamant.

Gala-Culturala-Romano-Turca

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii2.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=