CNA strange semnaturi ca sa evalueze necesitatea imbunatatirii unor prevederi ale legislatiei audiovizualului pentru o definire mai clara a notiunii de interes public in programele de televiziune si de radio.

Textul petitiei:
CNA lanseaza petitia online Interesul public mai presus de gustul publicului.
Drumul de la domnia bunului plac la cea a bunului simt trece si pe la CNA. Sau mai precis ar trebui sa treaca.

Am vazut inmormantari in direct, momente inselatoare in emisiunile de divertisment, in dezbateri politice sau pe teme sportive. De la an la an spatiul audiovizual romanesc devine din ce in ce mai viciat.

Moartea unei personalitati publice pare a fi momentul cel mai ravnit al unei televiziuni, iar cazurile recente, cum ar fi cel al lui Adrian Paunescu, al lui Serban Ionescu sau al lui Sergiu Nicolaescu confirma acest trist si nefiresc adevar.

Este timpul ca riposta sa vina din doua directii: de la cetateni si de la CNA. Ca sa reusim, alaturati-va in numar cat mai mare si Semnati petitia noastra online!

Valul din ce in ce mai mare de mizerie propagat prin televiziuni poate zdrobi valorile natiunii.
Incurajarea promiscuitatii, a alcoolismului si infidelitatii, a violentei si vulgaritatii, promovarea caracterelor murdare si a lipsei de incredere in oameni trebuie sa fie oprite daca vrem ca viitorul copiilor nostri sa nu fie stigmatizat irecuperabil de aceste vicii.

Nu putem reusi decat impreuna cu dumneavoastra
Voteaza si sustine initiativa CNA!
Implica-te !
Alatura-te acestei campanii!
Fii alaturi de noi in aceasta campanie!

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii1.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=