Nebunie in seara aceasta la Constanta! As fi putut sa spun "surprinzator" , dar a fost mult mai mult decat atat: intr-o sala in care ne-am asteptat la cel mult 5-600 de oaspeti, ne-am trezit cu casa plina ochi: aproximativ 900 de femei frumoase, curioase si cu pofta de viata pregatite pentru intalnirea "Din dragoste pentru femei"!

Este recordul din ultimii ani de traditie a turneului Scoala Mamelor si poate ca nu este intamplator: dialogul spumos de la inceputurile noastre pe acest drum s-a transformat intr-un adevarat spectoacol al vietii, o sursa de inspiratie, un loc in care se nasc idei benefice si se gasesc solutii, in care deopotriva se asculta muzica, povesti de viata, se primesc daruri, traim emotii si invatam impreuna cum sa pretuim viata, cum s-o traim frumos si demn, in ciuda des intalnitelor obstacole. De va intrebati ce se intampla in imaginile in care intreaga sala e-n miscare, cu mainile ridicate, cu fata toata un zambet, va raspund cinstit: intalnirea a debutat cu o portie de sport si sanatate, de voiosie si miscari de inviorare :)!

Dupa aceea, 3 ore de schimburi de idei, bucurie de a trai, emotie pura, inceput al schimbarii din noi. Pentru ca avem nevoie sa stim cine suntem cu adevarat. Sa ne iubim pentru ceea ce suntem, sa ne impacam cu plusurile si minusurile noastre, sa incepem sa implinim visurile la care am renuntat candva, pentru ca altceva pare mereu mai important decat propriile dorinte.

E timpul sa-ti spui:"acum eu sunt o prioritate!"Daca nu indraznesti, daca ai ridicat un zid in jurul tau din prea multe temeri, daca iti spui ca nu esti in stare sa iti transformi viitorul aducand la lumina tot ce e mai bun in tine, vino sa stam fata in fata la urmatoarele noastre intalniri din turneul Scoala Mamelor-Avon, caci am argumente sa te contrazic: nu exista nu se poate!

Tu poti fi altfel! Frumusetea, forta, creativitatea sunt in tine. Vino sa vorbim despre tine. Te astept maine la Galati si de saptamana viitoate pana la jumatatea lui aprilie la Brasov, Sibiu, Timisoara, Iasi, Craiova, Ploiesti si Bucuresti! Inscrie-te aici:

http://www.facebook.com/AvonSpace/app_551356644882250

Vezi poze de la eveniment in Galeria Foto.

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii11.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=