Bravo, Galati! Sunteti in top ca numar de participante la turneul nostru, alaturi de Constanta! De cand batem tara in lung si-n lat, nu am vorbit in doua zile la rand cu 1800 de femei, asa ca va multumim si va iubim! A meritat sa fac aproape 4 ore pe drum conducand de la Constanta la Galati, sa iau si o binemeritata amenda pentru care imi fac mea culpa pentru ca oricat ar fi de motivata, graba strica treaba :).

Spectacolul vietii din aceasta seara a insemnat emotie, inspiratie, idei constructive, solutii pentru o viata mai buna, vocea suava a Alexandrei Usurelu atingand inimi pana la lacrimi, surpriza cuplului de dansatori din Galati pe care Fundatia Pretuieste Viata i-a ajutat odinioara si care astazi au plutit in pasi de dans in semn de multumire...si premii, si cadouri neaspteptate pentru voi si sperante readuse la viata...si o baie de zambete, aplauze, bucurie de a trai pentru ca ne-am reamintit ce inseamna sa pretuim viata impreuna...Multumim, multumim, multumim!

Si-alta dat-o sa venim! Saptamana viitoare continuam sa aducem pofta noastra de a trai la voi acasa : sosim la pe 21 martie la Brasov (Teatrul de Opera) si pe 22 martie la Sibiu (Hotel Ramada) ! Apoi ne pregatim pentru Timisoara, Iasi, Craiova, Ploiesti, Bucuresti... Gasiti pe fotografia de cover a acestui facebook toate datele si locatiile. Desi nu stim cum o sa ne descurcam in sali care, desi sunt elegante si au sute de locuri, voi deja ne-ati surprins aratandu-ne ca putem indrazni sa gandim mai departe : locatii cu mii de locuri ar fi mai potrivite :). Un singur lucru va rog, nu uitati sa va inscrieti aici : http://www.facebook.com/ AvonSpace/ app_551356644882250 . Daca nu o faceti, nu stim ca veniti si nu putem pregati cadouri pentru toata lumea :).

Cu drag, pe curand,

Andreea si echipele reunite : Scoala Mamelor si Avon.

Vezi poze de la eveniment in Galeria Foto.

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii2.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=