Dragii mei, ma pregatesc sa ma reapuc de sport dupa ce termin turneul Scoala Mamelor, care inseamna mai bine de o luna de calatorii si program plin ce nu mai permite altceva decat munca, drumuri, munca de birou printre picaturi si alte obligatii ce nu pot fi amanate, intalniri cu mii de femei. Satisfactie, dar nu si timp pentru recreere, prieteni, iar somnul e in doze foarte mici.

Asadar, am sacrificat si timpul pentru sport, dar recuperez dupa ultima noastra intalnire din turneul Din dragoste pentru femei, cea de la Bucuresti din 11 aprilie. Tot atunci, o veti cunoaste si pe Anca Bucur, antrenoarea superba de la Worldclass, si va provoc sa ma contraziceti daca fotografiile va dau voie.:) Parerea mea e ca , dincolo de corpul sau lucrat ireprosabil, de chipul ei luminos, veti intalni o femeie ce reprezinta o combinatie rara: arata minunat, este perfectionista si de aceea are performante notabile, dar in acelasi timp este de o modestie si un bun simt rar intalnite in ziua de azi.

Vom face miscare impreuna si ne vom distra totodata in cadrul intalnirii, vom acorda si un premiu important uneia dintre voi ( o luna de sport gratuit la Worldclass!), pentru fetele si mamele prezente in sala dornice de miscare, tonus bun, sanatate si apoi ne vom continua seara in care avem atatea de vorbit... Dar cine e Anca? "Sunt un rac ambitios si devotat in ceea ce fac . Energia si pofta de viata pe care o emanam de mica m-au indrumat spre sala de sport inca de la varsta de 3 ani. Mama a fost cea care m-a sustinut inca de la inceput de drum . Prima mea pasiune a fost baletul, l-am practicat timp de 5 ani. Au fost un frumos inceput pentru ceea ce urma sa vina. 12 ani la renumita scoala de gimnastica de la Deva, de unde au inceput sa apara si primele rezultate ,rasplatite in medalii, incredere si multumire. In 2004-2006 am facut parte din lotul National de Gimnastica Aerobica , iar din 2007 mi-am inceput cariera ca instructor de aerobic. Cea mai mare realizare a mea, pe langa multiplele titluri nationale si internationale la gimnastica aerobica, este cea de Campion modial la Fitness 2011 ,titlu obtinut in Miami , SUA."

De curand , Anca a fost aleasa sa promoveze Fitness America , una dintre cele mai mari si cunoscute federatii de fitness din America si intreaga lume. Incepand cu anul 2012 , organizatia a inceput sa promoveze si sa aduca acelasi standard si in Europa, fiind pe piata de mai bine de 25 de ani. Anca a fost prima romanca fericita sa castige o competitie la un nivel atat de ridicat in America. Mai mult, incepand cu 2012 Federatia de fitness numita Fitness America a dorit sa promoveze mai mult sportivii cu rezultate remarcabile, asa ca au creat categoria sportivi profesionisti, iar Anca se numara printre acestia. Acest sport iti promoveaza imaginea si iti expune munca din spatele rezultatului. "Pentru mine, concursurile de fitness sunt un bun prilej de a-mi demonstra mie si celor cu care lucrez ca exista si poti ajunge la corpul pe care il visezi. E o provocare si o dorinta in acelasi timp de a-mi depasi limitele si de a invata mereu lucruri noi. Inspir oameni ,dar sunt inspirata la randul meu de altii mai buni decat mine. "

Nu uitati sa va inscrieti aici pentru intalnirile noastre din turneul Din dragoste pentru femei:https://www.facebook.com/AvonSpace/app_551356644882250 Daca nu va inscrieti, nu stim ca veniti, deci nu va putem pregati cadourile:). La acest link: http://www.facebook.com/AndreeaMarinOfficial?ref=hl gasiti toate datele si locatiile intalnirilor de la Timisoara ( chiar maine!), Iasi, Craiova, Bucuresti. Va astept cu drag!

Anca Bucur

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii1.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=