Multumesc cu tot sufletul Doamnei muzicii populare moldovenesti, Sofia Vicoveanca, pentru onoarea pe care mi-a oferit-o de a face impreuna echipa la "O data-n viata" pentru a ajuta un caz social impresionant, cel al familiei Bota din satul Padureni, judetul Vrancea.Parintii si cei 6 copii (frumosi foc si comunicativi) locuiesc intr-o camera dintr-o "casa" care sta sa se darame.

Tatal este bolnav de lupus eritematos si nu poate munci din pricina bolii, cu toate astea mai lucreaza cu ziua, asa cum poate, pe la oamenii din sat. Asa ca principala sursa de venit a familiei o reprezinta alocatia copiilor si ajutorul pe care il primeste mama pentru cresterea celui mic. Lunar, banutii se duc pe medicamente si pe mancare.

De multe ori insa, copiii familiei Bota se culca flamanzi sau merg la scoala si la gradinita cu gandul ca vor primi de la colegi ceva sa le potoleasca foamea.

Multumesc din suflet telespectatorilor care ne-au votat, sustinand astfel cazul nostru umanitar, sprijinul primit in direct este pretios, dar fireste ca va ajunge doar pentru o vreme, asa ca oricare dintre voi isi doreste sa depuna o suma oricat de mica pentru a ajuta aceasta familie, o poate face depunand-o in contul: RO67RZBR0000060014269148, deschis la agentia Odobesti, sucursala Stefan cel Mare, Raiffeisen Bank, pe numele BOTA

DANIEL.

Un gand bun tuturor!

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii4.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=