Dragele mele,

Va multumesc pentru faptul ca v-ati inscris in numar atat de mare in turneul national “Din dragoste pentru femei”, pregatit cu mult suflet de echipa Scoala Mamelor impreuna cu AVON. Mai sunt doar cateva locuri si, daca vreti sa ne intalnim fata in fata, aveti de facut un singur lucru: sa va inscrieti aici.

Acelea dintre voi care s-au inscris inainte de 1 martie vor primi un telefon pentru confirmare cu doua zile inainte de eveniment, iar cele ce s-au inscris dupa acesta data vor primi o confirmare automata electronica, idee pe care am implimentat-o in sistem dupa ce ne-a fost sugerata de una dintre voi. Multumim!

Intrarea este gratuita, avem si daruri, si vorbe bune, si informatii utile sau inspiratie pentru fiecare dintre voi!

Atentie: am schimbat locatiile pentru Bucuresti si Craiova: Cinema Patria, respectiv Facultatea de Drept si Stiinte Administrative. Cand va inscrieti, puteti verifica oricum toate informatiile necesare, vedeti locatiile si pe cover-ul facebook-ului meu.

Va asteptam alaturi de prietenele, fiicele sau mamele voastre care vor sa fie bine informate, sa traiasca in pas cu vremurile, sa redescopere frumusetea, demnitatea, forta din ele de a pretui viata si de a o trai frumos in fiecare zi.

Un gand bun!

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii6.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=