Nu e o greseala. Am scris Succes folosind majuscula intentionat. E vorba despre echipa Succes, o echipa de oameni gospodari care fac treaba buna in orice domeniu pe care se apuca sa-l dezvolte, fie ca e vorba de productie si vanzare de bunuri de larg consum, de retea de transport, exploatare forestiera, constructii si asa mai departe. Cert e ca, vazand acesti oameni ca am batut tara in lung si-n lat cu turneul Scoala Mamelor, ne-au invitat la Targu Jiu, spunandu-ne hotarat ca nu se poate sa nu poposim cu Caravana noastra si aici. In doua saptamani am organizat totul si iata-ne astazi in doua actiuni ample, ce vor fi urmate maine de inca una aici, la Targu Jiu.

Inainte de intalnirea Scoala Mamelor de la Sala Sporturilor, am facut o nebunie in Piata Mare a orasului: am organizat un tarc cu animale pe care mai cu seama copiii le-au putut admira de aproape, o bucurie pentru cei ce nu au curte sau nu au parte de viata la tara si nu stiu ce inseamna sa ai in gospodarie un cocos, o gaina, iepuri, capre, miei, un purcel sau o vacuta. Iar in carmangeria Succes ne astepta familia nevoiasa pe care ne-am propus s-o ajutam astazi, folosindu-ne de solidaritatea tuturor cumparatorilor din aceasta zi: cei care au fost serviti de mine azi au facut, totodata, prin simplul gest de a cumpara ceva pentru ei, si o donatie (inclusa in pretul produselor, acelasi ca-n orice zi).

Cazul umanitar este cu adevarat impresionant, o familie destramata, mama aflata la lucru in Italia alaturi de baiatul cel mare in varsta de 15 ani, iar tatal fara serviciu, pentru ca abia isi gaseste in sat de lucru cu ziua pe la vecini. El este sigurul sprijin pentru Bogdanel si Cristina, copiii in varsta de 5 ani si cateva luni, respectiv 6 ani. Diferenta de varsta dintre fratiori este de doar 7 luni de viata. Copiii sunt frumosi foc, dar tatal pare doborat de responsabilitatea careia simte ca nu-i poate face fata. Micutii imi dau mana timid la prima intalnire, dar Bogdanel indrazneste totusi sa-mi spuna ca el nu e pitic, ci un "baiat mare".

Amandoi stiu ca fiecare vanzare pe care reusesc sa o sprijin inseamna, de fapt, un anumit procent donat catre familia lor, deci cu cat facem mai multa treaba buna impreuna, cu atat mai imbelsugata va fi masa lor de Paste si mult timp dupa aceea. Si iata ca gorjenii s-au dovedit a fi oameni generosi! Va multumesc, dragii mei, nici nu va inchipuiti cata lumina ati adus in viata acestei familii!

Sprijin umanitar finalizat cu Succes - Tg Jiu

Mai multe poze in Galeria Foto!

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii11.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=