coalitia

Dragi prieteni, maine voi participa la un eveniment de presa care va marca un moment pe care il astept cu nerabdare de ceva timp. Este vorba de colaborarea cu Ministerul Sanatatii pentru introducerea vaccinului pneumococic gratuit pentru bebelusi. Din septembrie anul trecut, de cand m-am implicat in acest proiect, am pus mult suflet pentru a reusi un obiectiv mare, dar necesar pentru sanatatea celor mici.

Impreuna cu Ministerul Sanatatii vom incerca implementarea cat mai rapida a vaccinarii pneumococice pentru toti copiii cu varsta pana la 2 ani. Maine voi merge la Maternitatea Filantropia impreuna cu Ministrul Sanatatii, domnul Eugen Nicolaescu, pentru a vorbi cu proaspetele mamici despre cat de important este sa ne protejam copiii si sa ii vaccinam.

Voi reveni cu vesti bune pentru parintii din Romania (doar 2% isi permit in prezent "luxul" de a-si vaccina copiii pentru a preveni pneumonia, meningita pneumococica, otita medie acuta s.a.m.d.), dar mai ales pentru bebelusii nostri, care vor creste mai sanatos si se vor dezvolta mai armonios.

Ursuletul din imagine este mascota campaniei noastre, pentru ca jucariile ni s-au alaturat spre a-i proteja pe copiii mici care au avut nevoie de purtatori de cuvant pentru dreptul lor la o viata sanatoasa, atata vreme cat ei nu stiu inca sa vorbeasca, sa spuna ce ii doare si ce le-ar face traiul mai bun.

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii1.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=