satu mare

Invitatie: 19 iunie, ora 18, Complexul Valea Mariei (sat Vama - Satu Mare)

Andreea Marin si Andreea Paul sunt inainte de toate mame. Precum cele mai multe femei din Romania de astazi: identice prin probleme, unice prin ele insele si copilul lor pe care-l iubesc.

„Cariera” cu care se mandresc este cresterea propriului copil, ieri plangand nestiutor pe aceasta lume, maine crescand sub ochii lor plini de grija. „scoala Mamelor” este inspirata de problemele si speranțele celor ce dau nastere vieţii, cel mai prețios lucru de pe pamant.

Miercuri 19 iunie 2013, la ora 18, satmarencele si osencele au intalnire cu Andreea Marin si Andreea Paul intr-un dialog provocator despre legea esențiala a acestei lumi fara ținta si repere: „A fi mama”, "A fi femeie".

Nu putine devin mame la 15-16 ani. Nu putine sunt tratate brutal in propria lor casa. Unele sunt confruntate cu probleme ale copiilor in care institutiile statului nu exceleaza in a le oferi sprijinul necesar. Ne pasa? Da! Discutam despre toate acestea si nu numai. Va ascultam si ne oferim sprijinul si suportul nostru.

Domnii curiosi sa inteleaga problemele doamnelor sunt invitati deopotriva pentru ca lumea copiilor nostri e formata din doi.

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii11.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=