Dragii mei,

Pentru ca anul acesta Caravana e dedicata intregii familii, sute de mamici au venit la evenimentele din orasul lor impreuna cu cei mici, dar si alaturi de tatici, ceea ce ne-a bucurat nespus, pentru ca in anii din urma aveam in salile noastre aproape in exclusivitate femei. Sute de fotografii cu ingerasii vostri au fost deja incarcate in aplicatia de inscriere in Caravana ( https://apps.facebook.com/pretuieste-viata ). Si va marturisesc sincer, aveti copii minunati! Pe multi dintre ei i-am vazut deja atunci cand am poposit in orasele voastre (Constanta, Galati, Timisoara, Ploiesti) si abia astept sa-i cunosc pe cei din colturile de tara unde inca nu am ajuns (Sibiu -21 mai, Brasov- 22 mai, Cluj – 28 mai, Targu Mures – 29 mai, Bistrita – 30 mai, Pitesti – 3 iunie, Iasi – 4 iunie, Oradea – 10 iunie, Bucuresti – 12 iunie, Drobeta Turnu Severin – 19 iunie).

Nu ezitati sa ii inscrieti pe copiii vostri folosind contactele KinetoBebe aflate in aplicatia noastra ( https://apps.facebook.com/pretuieste-viata ) la pagina “Despre turneu”, pentru ca in felul acesta aveti sansa ca, in timpul evenimentului din orasul vostru, copiii sa aiba parte de consultatii gratuite realizate printr-o metoda placuta pentru ei, prin joc, de catre kinetoterapeuti, logopezi, psihologi cu experienta, care ne insotesc in Caravana Pretuieste Viata. In plus, la fiecare popas pe care il facem in turneul nostru national, desemnam impreuna cu partenerul nostru principal, INGERASUL de la DACIA PLANT (gama de siropuri naturale pentru copii, http://www.daciaplant.ro/game-produse/gama-ingerasul), cate zece castigatori ai premiilor pentru intreaga familie si cate un castigator al Marelui Premiu – doua locuri pentru parinte si ingerasul sau in Tabara Naturii, unde voi fi fericita sa va insotesc. Tabara va fi organizata in zona Brasovului la inceputul lui august.

Tot datorita  prietenilor de la Dacia Plant, care cred in forta vindecatoare a plantelor, a fost posibila transformarea unei povesti inspirate de viata mea si a fetitei mele aproape de natura intr-o carte vesela, viu colorata si cu pilde despre o viata luminoasa si sanatoasa: “Povestea ingerasilor cu aripi violet”. O primiti in dar pentru copiii vostri la evenimentele din Caravana, iar intrarea este, de asemenea, gratuita. E nevoie sa va inscrieti, insa, in aplicatie (https://apps.facebook.com/pretuieste-viata), pentru ca salile se dovedesc de multe ori a fi neincapatoare si incercam sa prevenim aglomeratia de care, sincer, ne-am bucurat anul trecut. In plus, in magazinele naturiste si farmaciile din intreaga tara unde se gaseste gama Ingerasul, primiti si cartea cadou la achizitionarea oricarui sirop Ingerasul pentru micutii vostri.

Va imbratisez si am un indemn cu tot sufletul pentru voi: pretuiti viata!

Astept sa ne vedem in orasul vostru, cu drag,

Andreea

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii7.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=