Dragii mei, inainte de a pleca din Bodrum, mi-am facut timp sa vizitez cel mai nou si modern spital din reteaua Acibadem (un tur virtual poate fi facut aici:) . Fiind situat intr-unul dintre cele mai vizitate orase din Turcia, trebuie sa aiba ceva special, mi-am zis. La Bodrum, oameni din intreaga lume vin pentru vacanta, mare, soare, reechilibrare minte, trup si suflet.

Cel mai nou spital Acibadem

Pentru multi dintre ei, timpul liber e greu de gasit, asa ca din pacate de multe ori aleg vacanta in detrimentul sanatatii, dar aici totul e gandit pentru a le imbina : esti departe grijile de acasa, familia e cu tine bucurandu-se de vacanta, in acelasi timp insa poti apela la specialistii Acibadem pentru analizele complete (check-up) pe care le amani mereu, pentru o fertilizare in vitro, o operatie estetica pe care nu ai vrea sa o faci in ritmul alert al vietii de acasa si pentru care iti doresti siguranta si discretie sau orice alta problema de sanatate.

Cel mai nou spital Acibadem

E un locul unde linistea, frumusetea naturii de pe coasta Marii Egee iti aduc o stare aparte si sanatatea devine o prioritate. Vacanta poate deveni un moment in care sa ai grija de tine cum se cuvine. Mi-a placut faptul ca nu am simtit ca ma aflu intr-un spital. Designul modern e totusi cald, bunul gust, spatiul generos si piesele de arta inspirate de natura te fac sa te simti in siguranta inconjurat de frumos. Stiu ca multi dintre romani aleg litoralul Turciei, asa ca m-am gandit ca e bine sa stiti ca exista aceasta optiune.

Un gand bun!

Cel mai nou spital Acibadem

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii7.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=