Ingerasii nostri ne ofera uneori lectii de viata atat de profunde... Fetita din fotografie, intalnita in Caravana Pretuieste Viata, mi-a daruit un zambet, atat si nimic mai mult, dar am citit in lumina lui toata intelepciunea de care avem atata nevoie noi, cei maturi si perfect sanatosi...

Mi-a aratat ca viata merita traita daca vrei sa ii vezi partea luminoasa, ca nu e atat de greu sa fii om si sa daruiesti pozitivitate, chiar daca soarta nu a fost blanda cu tine, ca lipsurile nu ne pot anula visurile daca noi insine nu permitem renuntarea la aripi si zbor... Fetita din imagine mi-a aratat printr-un zambet ca am ales calea pe care trebuie sa merg inainte...

Dincolo de motivatia si inspiratia daruite cu tot sufletul in evenimentele Pretuieste Viata, m-am gandit sa oferim si premii minunate pentru intreaga familie, caci e atata bucurie in momentul de final al premierii! Gratie partenerului nostru care crede in forta vindecatoare a plantelor, Dacia Plant ( sustinator al Caravanei prin gama Ingerasul,http://www.daciaplant.ro/game-produse/gama-ingerasul ), putem face acum aceste daruri.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi talonul pentru ca el sa ajunga in urna noastra , gasesti talonul fie la evenimentul nostru din orasul tau, fie in farmaciile si magazinele naturiste din tara unde se afla produsele Dacia Plant. Detalii poti gasi in aplicatia noastra, https://apps.facebook.com/pretuieste-viata , la pagina Concursuri.

Castigatorii sunt cate 10 la numar in fiecare oras plus cate un parinte care castiga pentru sine si pentru ingerasul sau doua locuri in Tabara Naturii, unde vom merge impreuna la inceputul lui august. Saptamana aceasta, Caravana Pretuieste Viata ajunge la Cluj-Napoca, pe 28 mai la Casa Universitarilor, Sala Auditorium Maximum, ora 18; apoi la Targu Mures, pe 29 mai la Teatrul National, ora 18 si la Bistrita pe 30 mai, la Teatrul de vara, ora 18. Intrarea e gratuita, va asteptam cu daruri si pofta de viata!

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii7.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=