ATIPIC BEAUTY este evenimentul pe care cu drag il voi prezenta in Saptamana Mare, pe 8 aprilie, si stiu ca va aduce emotie, stralucire si un mesaj puternic: dizabilitatea nu este un motiv sa nu traiesti frumos si demn, iar frumusetea e in noi, nu in aparente. Femei ce au un cuvant de spus in televiziune, teatru si muzica, precum si designeri de renume isi dau mana pentru aceasta cauza nobila.

Atipic Beauty va aduce impreuna pe aceeasi scena doua lumi ce pareau a nu se intrepatrunde, redefinind frumusetea si normalitatea. Cu sprijinul lui Alin Galatescu, cel care a coordonat intregul eveniment, 12 manechine in scaun cu rotile vor defila alaturi de 12 persoane publice, purtand tinute realizate special pentru aceasta ocazie de 12 dintre cei mai buni designeri de la noi. Impreuna cu tinerele manechine, Lora, Anca Turcasiu, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Nico, Anca Lungu, Diana Bisinicu, Geanina Ilies, Cristina Siscanu Ionescu, Diana Bart, Maria Constantin si Iulia Zgripcea vor arata uturor ca sta in puterea noastra sa transformam ideile preconcepute in credinte pozitive.
“Este cel mai greu proiect al meu, dar poate de aceea si cel mai drag. E un eveniment cu totul atipic, care demonstreaza ca frumusetea nu are parametri, nu are limite. Acest proiect nu pune accentul pe latura emotionala negativa a povestilor, ci tocmai pe normalitatea frumusetii acestor fete extraordinare. Constructia firescului din Atipic este un meci greu, insa, rezultatul este spectaculos.

Cel mai mare impact il are manejul final, cand cele 12 fete in carucior defileaza impreuna in fata publicului. Este spectaculos ce se intampla acolo si o seara de Atipic Beauty este o experienta care i-ar face bine oricui. Acolo exista o frumusete aparte, o emotie in stare pura care te transforma fara sa iti poti da seama de ce se intampla”, a marturisit Alin Galatescu.
Am cunoscut-o pe Magda, frumusetea in scaun cu rotile care este initiatoarea acestui eveniment, in urma cu mai bine de un an, la Gala Femeia Anului, cand a fost premiata.

A fost o intalnire emotionanta, de care imi amintesc perfect si acum. Ne-am promis atunci ca vom face ceva impreuna si iata ca a venit momentul ca acest lucru sa se intample. Am acceptat cu bucurie sa ii fiu alaturi in proiectul Atipic Beauty, pentru ca este o initiativa de care societatea are cu adevarat nevoie. Ma bucur foarte mult ca dincolo de partenerii din Romania ai acestei campanii am reusit sa atrag si un partener extern puternic si foarte potrivit in context, fiind dedicat zonei de sanatate.

Acibadem Hospitals Group admira mesajul puternic al acestei campanii, asa ca implicarea intr-un astfel de proiect a venit in mod firesc. Indiferent de situatia in care ne aflam, trebuie sa ne amintim mereu ca viata este un dar de la Dumnezeu, de care trebuie sa ne bucuram si pe care trebuie sa il pretuim. Asa cum spune si Magda, singura noastra dizabilitate este data de atitudinea negativa, care trebuie inlaturata din vietile noastre. Fiecare zi trebuie pretuita!

Si, pentru ca muzica este ca un balsam pentru suflet, evenimentul va fi intregit de doua recitaluri minunate. Alexandra Ungureanu & The dAdA si Ianna Novac vor darui publicului momente de neuitat, incarcate de emotie.

MIERCURI, 8 Aprilie, ora 19.30, la RIN Grand Hotel Bucuresti.va fi cu siguranta o seara de neuitat, pe care o astept cu inima deschisa

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii7.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=