In Saptamana Mare, seara de suflet numita Atipic Beauty a fost un motiv in plus sa ne simtim mai aproape de cer si de ceea ce avem mai bun in noi. O vorba veche si inteleapta spune asa: "Cand Dumnezeu vrea sa infaptuiasca un lucru frumos, incepe cu o dificultate. Pentru ceva extraordinar, incepe cu o imposibilitate."

Inainte sa urce pe scena in aceasta seara in care am redescoperit cat adevar e in vorbele “frumusetea e in noi, nu in aparente”, cele 12 femei frumoase, educate, realizate prin propriile eforturi in viata au trecut, toate, fara exceptie, printr-un moment de mare dificultate, care le-a adus pentru restul vietii lor in scaunul rulant. Clipa aceea care le-a schimbat radical drumul. Dar care, totodata, le-a ajutat sa inteleaga ca au de facut o alegere: sa ramana pe loc, vazand in scaunul rulant o piedica si o scuza pentru orice nu ar fi putut implini mai departe, sau sa devina o inspiratie pentru noi toti , aducand la lumina tot ce au mai bun in ele. Si au ales sa faca ceva extraordinar cu viata lor, pornind de la o aparenta… imposibilitate.

Gala Atipic Beauty a spart barierele ideilor preconcepute. Inseamna frumusete umana, forta, inteligenta pusa in slujba unei vieti traite cu demnitate si curaj. 12 femei model au fost aseara fi inspiratia de care fiecare dintre noi are nevoie. Vom intelege ca atunci cand spunem “nu pot face asta”, vom avea in minte imaginea lor care ne spune ca “nu exista nu se poate”.

Alaturi de protagonistele serii, au defilat intr-o prezentare de moda atipica si minunata 12 persoane publice pe care le iubim si le respectam, fie ca le cunoastem de pe micul ecran, de pe scena de teatru sau din concerte. Impreuna, si cu ajutorul creatorilor de moda ce au pregatit tinute impecabile, au redefinit ideea de frumusete si normalitate. A trai frumos si demn fiecare zi, a pretui viata, acestea sunt credintele pozitive cu care am plecat aseara catre casele noastre.

Multumesc, Magda Coman, Alin Galatescu, ati fost minunati, multumesc fiecarei persoane publice, artistilor care au dedicat timpul sau pro bono acestui eveniment de suflet! Multumesc pentru sprijin partenerului Galei de peste hotare, Acibadem Hospitals Group, pentru incredere in acest eveniment. Dar mai ales protagonistelor serii, pentru o lectie de viata!

Gala Atipic Beauty, 08.04.2015

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii7.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=