Dragii mei,

Primul popas in drumul meu spre Ciad a fost aeroportul din Roma, este un obicei pe care il am la fiecare plecare: la prima oprire imi iau "carnetelul norocos" pe care- l folosesc apoi ca jurnal de calatorie. Asa s-au adunat carnetele colorate din intreaga lume, le cunosc dupa cotor, dupa miros, doar la atingere...

Mai tarziu, prima intalnire cu medicul roman care m-a facut sa strabat pamantul pana in inima moarta a Africii, si primul contact cu Ciadul au avut loc intr-o masina care mergea la fel de bine precum o caruta si un sofer ale carui umor si detasare sunt contrastul atat de necesar pentru a rezista in fata vietii aride pe care populatia de acolo o traieste.  In fotografie puteti vedea  "studioul" pe care noi l-am amenajat ad-hoc,  facand "scaune" din caramizi, pentru a realiza prima parte a interviului nostru.

In final, pot spune ca a meritat din plin efortul de a calatori o zi si jumatate pentru a-l intalni pe acest om extraordinar, a fost o experienta de neuitat si o lectie de viata, veti intelege mai bine de ce spun asta pe 1 iunie, la Realitatea TV, cand veti afla intreaga sa poveste.

Un gand bun,

Andreea

Primele Impresii din Ciad, Africa

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii4.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=