www.mereutanar.com -  unica platforma dedicata seniorilor activi din Romania

 

Batranetea nu este o boala si trebuie privita ca un pas firesc in viata unui om. Seniorii trebuie sa se bucure de recunoastere si respect din partea generatiilor tinere. 
Este ideea  de la care a pornit echipa Confederatiei Caritas Romania atunci cand a creat unica platforma web dedicata nominalizarii seniorilor activi din Romania.

Cunosti seniori cu povesti extraordinare? Cunosti povesti despre oameni care au peste 65 de ani si sunt activi, au pasiuni, se implica in viata ta si a altora, fac cinste profesiei lor, s-au dedicat unor idealuri pe care le sustin si le transmit si altora?
Intra pe www.mereutanar.com si nominalizeaza un senior!
Poate fi o ruda, un prieten, un vecin, un cunoscut.  Nominalizarile se pot face în mai multe categorii: bunic / bunica si in functie de activitatea desfasurata, pe domeniile: educatie, sanatate, arta si cultura, sport, veterani de razboi, persoane cu nevoi speciale, seniori voluntari si altele.

Seniori activi nominalizati pe platforma web www.mereutanar.com vor fi premiati pe baza voturilor primite din partea publicului si a unui juriu specializat. Perioada de nominalizare si votare se va incheia pe 15 August, urmand apoi perioada de evaluare si de stabilire a rezultatelor. Iar pe 1 octombrie,  de Ziua varstnicului si a senectutii, nominalizati si premiati se vor intalni  la Gala Seniorilor 2012, eveniment unic in Romania.

Platforma www.mereutanar.com este marca a Confederatiei Caritas Romania si se inscrie in Anul European al Imbatranirii Active si al Solidaritatii intre Generatii.

Mereu Tanar

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii11.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=