Dragii mei,

Am simtit pentru prima data ce inseamna conceptul de turism medical intr-o calatorie din care tocmai m-am intors, de la Bodrum. M-am aflat acolo pentru a vedea cel mai nou spital Acibadem, proaspat deschis. Daca intrati pe www.scoalamamelor.ro veti vedea la capitolul „Ai grija de sanatate” un buton special pe care, atunci cand apasati, veti vedea „Pacientul intreaba, Acibadem raspunde”, creat la cererea atator mame care ne-au contactat si au vrut sa stie detalii dupa ce au vazut reportajele cu pacientii operati cu ajutorul fundatiei Pretuieste Viata la unul dintre spitalele Acibadem Istanbul.
Ce pot sa spun este ca… nu am cuvinte sa descriu ce am vazut. Intr-o zi, doua insa, de veti apasa pe butonul mai sus mentionat, veti vedea imagini si detalii pe site-ul care se va deschide in fata dumneavoastra, creat special pentru pacientii romani.
Din punctul meu de vedere este cel mai impresionant spital pe care l-am vazut oriunde am calatorit in lume: tehnica de ultima ora, o atmosfera care nu te lasa sa te gandesti ca esti intr-un spital, ci pur si simplu intr-un loc in care specialistii cu performante in domeniu au grija de sanatatea ta, dar si de mintea si de sufletul tau, pentru ca tocmai acesta e conceptul – la Bodrum vin turisti din intreaga lume si pot combina relaxarea, destinderea cu grija pentru sanatatea lor si pentru intimitate in acelasi timp. Si pentru ca sunt pasionata de design-ul de interior, nu am putut sa nu observ detaliile legate de acest aspect: bun gust desavarsit.
Va doresc sa fiti perfect sanatosi si sa nu fie nevoie sa ajungeti la spitalul Acibadem Bodrum, decat pentru a incerca beneficiile SPA-ului.

Un gand bun,
Andreea.

Andreea Marin Bodrum

Credit foto: http://www.agentiadepresamondena.com

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii9.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=