Acibadem are grija de gimnastii romani!

Felicitari gimnastelor noastre pentru victoria de la Sofia! Am fost mandri ca suntem romani cand au urcat pe podium, ca si Campioane Europene! Cu o saptamana in urma, Grupul Acibadem devenea sponsorul medical oficial al Federatiei Romane de Gimnastica, angajandu-se sa aiba grija de sanatatea sportivilor nostri la cele mai inainte standarde, acasa sau la Centrul de excelenta acreditat FIFA din spitalul Acibadem Fulya, Istanbul.

Grupul Acibadem este cunoscut pentru implicarea activa in lumea sportului si prin sustinerea sportivilor de perfomanta nu numai din Turcia, dar si din Europa. In Romania, Acibadem este partenerul medical al echipelor de fotbal Dinamo Bucuresti si CFR Cluj. "Semnarea parteneriatului cu Federatia Romana de Gimnastica reprezinta o mare onoare pentru noi, deoarece stim ca gimnastii romani sunt printre cei mai buni din lume ” a declarat Cagri Ilk, Director Departament Sport, Acibadem Hospitals Group.

Spitalul Acibadem Fulya din Istanbul este printre cele 26 de spitale din lume cu acreditare FIFA ca „Centru de Excelenta in Medicina Sportiva”.  Medicina sportiva reprezinta o abordare multidisciplinara a performantei sportive, atat pentru sportivii de performanta, atleti, cat si pentru sportivii amatori. Spitalul Acibadem Fulya se distinge in primul rand prin echipa medicala de renume, specialisti in ortopedie, traumatologie, artroplastie, fizioterapie, dar si prin dotarea cu tehnologie de ultima ora si infrastructura necesara pentru masurarea performantelor sportive, pentru stabilirea diagnosticului si reabilitare post-operatorie. In cadrul centrului se fac toate testele necesare pentru evaluarea sanatatii sportivilor, iar in cazul accidentarilor, scopul este de a ajuta un sportiv sa revina cat mai repede pe teren sau la competitii.

Acibadem este sponsor medical pentru cele mai importante Federatii de Sport din Turcia ( fotbal, handbal, volei, innot, ciclism, lupta), dar si pentru unele din cele mai importante echipe sportive: Besiktas, Trabzonspor, Shahteor Donetzk, FC Baku, CSKA Sofia, sunt doar cateva.

„Centrul de Medicina Sportiva si Ortopedie va avea grija de sanatatea gimnastilor romani prin verificari periodice ale sanatatii si performantei, prin interventiile necesare in cazul accidentarilor si prin tratament si recuperare rapida in vederea revenirii cat mai rapide la antrenamente si competitii ”, a mai declarat reprezentantul companiei.
Pana in prezent mai multi gimnasti romani de performanta s-au tratat la Acibadem: Andreea Raducan, Marian Dragulescu, Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Andreea Munteanu, Vlad Cotuna, Larisa Iordache, in cazul careia recuperea a fost foarte importanta pentru performanta obtinuta la Campionatul Mondial de Gimnastica de la Anwerp din 2013.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Despre Acibadem Hospitals Group
Acibadem este cel mai mare si cel mai apreciat furnizor privat de servicii de sanatate din Turcia inca din 1991. Grupul detine 17 spitale generale si 13 clinici ambulatorii.
Acibadem este un centru de referinta pentru multiple tratamente complexe ce implica tehnologii ultramoderne si experienta vasta. Grupul furnizeaza servicii complete de diagnostic si tratament, avand o echipa de profesionisti de top in domeniul medical, tehnologii de ultima generatie, infrastructura moderna si servicii medicale acreditate de JCI (Joint Comission International)[1].

Centrele Acibadem sunt: 5 de oncologie (chirurgie, radioterapie, chimioterapie), 10 de cardiologie (pediatrie și adulți), 9 de infertilitate (FIV), 5 de transplant (ficat, rinichi, măduvă osoasă), 3 pentru coloana vertebrala si articulatii, 1 de medicina sportiva (acreditat FIFA ca Centru de Excelenta), 6 de medicina nucleara și 3 de chirurgie robotica. Toate aceste centre sunt recunoscute la nivel national si international pentru calitatea serviciilor, tehnologia moderna si medici de renume.

Fiind prima institutie de sanatate cotata public la Bursa de Valori de la Istanbul, Acibadem investeste atat in Turcia, cat si in industria medicala. Grupul isi continua eforturile de a oferi servicii de top, accesibile, complete și de încredere pacientilor sai.

In primavara anului 2013 Acibadem a deschis un punct local de informare in Bucuresti destinat tuturor pacientilor care doresc sa acceseze serviciile grupului de sanatate. Biroul local poate fi contactat la adresa info.ro@acibadem.com.tr

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii7.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=