Acesta este site-ul oficial al Fundatiei Pretuieste Viata.

Acest site functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.

Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:
•    explorarea continutului
•    reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, NUMAI CU INDICAREA SURSEI;
•    copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora si fara acordul scris din partea Fundatiei Pretuieste Viata;
•    inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului web www.pretuiesteviata.org);
•    persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website sau in materialele cumparate, isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Toate informatiile continute in acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, precum si orice alte date) sunt proprietatea Fundatiei Pretuieste Viata si sunt aparate de legea romana si conventiile internationale pentru protectia drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus, partial sau integral fara permisiunea anterioara scrisa din partea Fundatiei Pretuieste Viata. Toate drepturile sunt rezervate!

Fundatia Pretuieste Viata nu poate fi facuta responsabila pentru nici o paguba adusa echipamentului dumneavoastra, cauzata de vizitarea sau afisarea site-ului sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, sau fisiere de pe acesta. Fisierele PDF de pe site-ul www.pretuiesteviata.org nu contin virusi, fiind testate in acest sens.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal – Fundatia Pretuieste Viata, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al Fundatiei Pretuieste Viata, da dreptul unilateral si neechivoc ca Fundatia Pretuieste Viata sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.
Orice incercare de denigrare (in scris sau verbal, indiferent de context) si orice ofensa adusa Fundatiei Pretuieste Viata sau celor care contribuie la realizarea ei va face obiectul unei plangeri penale sau a altor actiuni in justitie.

Este necesar acordul scris pentru a lega acest site cu alte site-uri. Fundatia Pretuieste Viata nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care aceasta ar putea fi legata si nici pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate.

Fundatia Pretuieste Viata isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.pretuiesteviata.org cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

Politica de confidentialitate
Apreciem increderea pe care o manifestati navigind pe site-ul nostru, scriindu-ne, de aceea dorim sa va asiguram ca nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte parti baza de date referitoare la datele dumneavoastra personale. Va multumim pentru acuratetea datelor personale care fluidizeaza efectuarea fiecarei tranzactii.

Mesajele de pe acest site reprezinta punctul de vedere al Fundatiei Pretuieste Viata astfel Comisia nu este responsabila pentru informatiile incluse in acesta.

VIZITAND SITE-UL NOSTRU, SUNTETI DE ACORD CU PREVEDERILE CUPRINSE IN ACEASTA PAGINA.

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii9.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=