Ajută-ne să sprijinim! Ajută-ne să construim și să ducem mai departe proiectele minunate, care schimbă atetea destine în bine, de 13 ani încoace. Fundația Prețuiește Viața s-a născut imediat după nașterea fiicei mele, a fost modul meu de a-i spune “Mulțumesc” lui Dumnezeu pentru că mi-a făcut acest dar, care s-a întors înmiit apoi către oameni aflați în impas din întreagă tara. De atunci, Fundația Prețuiește Viața pune pe picioare, cu seriozitate și transparentă, campanii și proiecte de durată care să consolideze punctele slabe din viața românilor: sănătatea precară, lipsurile acute ale familiilor greu încercate, lipsa accesului la o educație de calitate, încălcarea drepturilor omului, luptăm pentru o viață demnă pentru cât mai mulți oameni ce au nevoie de noi. Ne-am depășit de multe ori limitele, ultima dată în campania Prețuiește Viața dedicata acestei perioade de pandemie, când ne-ați fost alături și vă mulțumim! Am reușit să trimitem astfel ajutoare în toate județele tării în acest an, către oamenii aflați în impas și către spitale, peste 60 la număr, și am trăit emoții cât pentru o viață.

Ne dorim să continuăm toate aceste fapte bune, dar nu putem fără sprijinul tău. Astăzi și mâine există o șansă să sprijini Fundația Prețuiește Viața să ducă binele mai departe fară că acest lucru să te coste nimic. Dăruiește-ne doar câteva minute din viața ta!

IATĂ CUM POȚI AJUTA: Prin redirectionarea a 3,5% din impozitul pe venit. Această acțiune nu te implică în niciun fel financiar, pentru că, prin lege, oricum acești bani merg automat la stat. Este responsabilitatea autorităților statului să vireze 3.5% din impozitul deja plătit de tine în anul 2020 către o organizație non-profit în care crezi, pe care tu o alegi. Ți-am fi recunoscători dacă ai alege să susții Fundația Prețuiește Viața! Donațiile și redirecționările de impozit pot fi efectuate atât de către persoanele fizice, cât și de persoanele juridice, până la data limită 15 mai.

CE AI DE FĂCUT ASTĂZI SAU MÂINE?

Dăruiește-ne câteva minute din timpul tău pentru a face ce scrie mai jos:

Pasul 1: Descarca formularul si tipareste-l in doua exemplare.

Pasul 2: Completeaza formularele cu majuscule astfel:
•    Completeaza  sectiunea I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI, cu datele tale.
•    Nu trebuie să iți faci griji dacă nu știi suma care reprezintă 3,5% din impozitul plătit, aceasta va fi calculată de reprezentanții Administrației Financiare.

Pasul 3: Păstrează un formular completat pentru tine, iar pe celalalt îl poți trimite către noi pe email la [email protected], îl poți depune direct sau trimite prin poștă cu scrisoare recomandată la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu. Poți găsi adresele Administrațiilor Financiare AICI. Este un minim efort, dar vei face un mare bine!

Avantaje:

1.  Nu te costă nimic!

2.  TU deții controlul fondurilor, fiind asigurată astfel transparența!

3.  Schimbi lumea în bine, cu ajutorul nostru!

Iți mulțumim și sănătate, că-i mai bună decât toate!

Descarca declaratia 230

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii8.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=