Gala Aniversara Atipic Beauty 2016 Supported by Alin Galatescu, e un eveniment de amploare in care umanitatea, generozitatea si frumusetea se impletesc si au construit o traditie. Gala transmite un mesaj puternic: frumusetea e in noi, nu in aparente! Anul acesta, Fundatia Pretuieste Viata (coproducator) isi da mana cu Asociatia Open Your Heart (initiator), sub patronajul Camerei Deputatilor, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si ARCUB, avand drept parteneri principali doua companii puternic ancorate in proiectele sociale din Romania: Acibadem Hospitals Group si OMV Petrom.

Se apropie sarbatorile de iarna, e o perioada in care sufletul nostru se pregateste, isi cauta linistea si ne simtim mai aproape de Dumnezeu. Magda Coman, frumusetea in scaun rulant care a avut ideea acestui eveniment, cu ani in urma, stie cel mai bine acest lucru. Ea a invatat sa transforme orice “nu” in “da”, prin forte proprii! E un exemplu de urmat, un model de vointa si perseverenta. 

Un eveniment devenit traditie, Gala Atipic Beauty demonstreaza an de an ca dizabilitatea nu este un motiv sa nu traiesti frumos si demn.

Realizata cu sprijinul partenerului extern principal Acibadem Hospitals Group, Gala Aniversara Atipic Beauty promite sa ofere publicului o seara de neuitat, incarcata de emotie si energie pozitiva. Partenerul principal din Romania este mereu implicat in viata societatii, punand umarul pentru realizarea proiectelor pe termen lung, care schimba mentalitati in directia buna: OMV Petrom.  

“Am acceptat cu bucurie sa ma implic pro-bono in proiectul Atipic Beauty, anul trecut ca gazda a Galei, anul acesta si in calitate de coproducator, pentru ca este o initiativa de care societatea are cu adevarat nevoie si care m-a emotionat profund in 2015. Indiferent de situatia in care ne aflam, trebuie sa ne amintim mereu ca viata este un dar de la Dumnezeu, de care trebuie sa ne bucuram si pe care trebuie sa il pretuim. Asa cum spune si Magda, singura noastra dizabilitate este data de atitudinea negativa, care trebuie inlaturata din vietile noastre. Fiecare zi trebuie pretuita!", a declarat Andreea Marin.

 “Este cel mai greu proiect al meu, dar poate de aceea si cel mai drag. E un eveniment cu totul atipic, care demonstreaza ca frumusetea nu are parametri, nu are limite. Acest proiect nu pune accentul pe latura emotionala negativa a povestilor, ci tocmai pe normalitatea frumusetii acestor fete extraordinare. Constructia firescului din Atipic este un meci greu, insa rezultatul este incredibil. Cel mai mare impact il are manejul final, cand modelele in carucior, barbati si femei deopotriva, defileaza impreuna in fata publicului. Este spectaculos ce se intampla acolo si o seara de Atipic Beauty este o experienta care i-ar face bine oricui. Acolo exista o frumusete aparte, o emotie in stare pura care te transforma fara sa iti poti da seama de ce se intampla”, a marturisit Alin Galatescu, Art Director al Galei.

Si, pentru ca muzica este ca un balsam pentru suflet, evenimentul va fi intregit de doua recitaluri speciale. Amadeus si Alexandra Usurelu & The Muse Quartet vor darui publicului momente de virtuozitate, incarcate de emotie. Bucatari si ospatari priceputi din proiectul Romania Meseriasa (www.taraluiandrei.ro), indrumati de Chef Cezar Munteanu, vor oferi surprize culinare in seara care sarbatoreste si Ziua Internationala a Maestrilor Bucatari.

Gala Atipic Beauty, care a devenit un eveniment de marca si o carte de vizita unica in Romania, va asteapta sa-i fiti oaspeti pe 20 octombrie, incepand cu ora 18, la Palatul Parlamentului! 

 

Contact: Irina Olteanu 
Communication & PR Manager Fundatia Pretuieste Viata
Tel: +40722251260

 

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii7.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=